StoryEditorOCM
KorčulaTKO JE BIO NAJBRŽI|

USUSRET DANU OPĆINE VELA LUKA I BLAGDANU ZAŠTITNIKA SV. JOSIPA Tradicionalna utrka učenika i nastavnika

Piše Dora Lozica Foto: Srednja škola Vela Luka
18. ožujka 2021. - 14:00

Održana je tradicionalna utrka učenika i nastavnika Srednje škole Vela Luka povodom Dana Općine Vela Luka koji se obilježava 19. ožujka. Dosadašnjih godina, program je obuhvaćao i školski malonogometni turnir na kojem su sudjelovali svi razredi, no iz svima poznatih razloga turnir se nije održao ove godine kao ni prošle.

Kako bi ipak zadržali tradiciju sportskog obilježavanja njihovog dana, veloluški gimnazijski razredi odigrali su stolnoteniske turnire, 1.a, 2.a, 3.a razredi te turnir badminton parova 4.a razreda.

Na kros utrci sudjelovali su učenici svih razreda, dužina utrke bila je 1350 metara.

U kategoriji djevojaka poredak je sljedeći, prvo mjesto osvojila je Josipa Burmas, drugo Lucija Usmiani, a treće Tea Šeparović.

U kategoriji mladića, prvo mjesto pripalo je Leu Zlokiću, drugo Marku Surjanu, a treće Franku Šainu.

U ekipnoj kategoriji, učenici 2. a osvojili su prvo, 2. c drugo, a 1. a treće mjesto.

Zanimljivo je bilo i u kategoriji nastavnika, prvo mjesto osvojio je Cvito Markov, drugo Sanda Tasovac, a treće Ofelija Dragojević.

„Čestitke svim sudionicima ove tradicionalne utrke sa željom da dogodine nastavimo obilježavanje Dana Općine kao i dosadašnjih godina. Velika hvala nastavnicima koji su pomogli da se ova utrka realizira, hvala Tino, Miljenka, Marija, Darka, Tunjo, Maja i Ella, kao i sve čestitke nastavnicima trkačima, Tina, Jelena, Silvija, Ivan, Cvito, Ofelija i Sanda“, poručili su iz Općine Vela Luka.

19. travanj 2024 22:18