StoryEditorOCM
Korčulana prigradičkom lukobranu

Navijači Red Dragons uz mještane Blata i Prigradice sinoć su se oprostili od svog Stakija. Suzama, svijećama, toplim riječima i lijepom gestom...

Piše Dora Lozica
7. svibnja 2023. - 14:22

Jučer je na gradskom groblju Lovrinac, uz brojne kolege, članove obitelji, prijatelje i Splićane, na posljednji počinak ispraćen legendarni pjevač Jasmin Stavros, a Korčulani su se od svog miljenika oprostili na poseban način. 

Navijačka skupina BŠK Zmaj, Red Dragons emotivnim je riječima objavljenim na društvenoj mreži Facebook pozvala sumještane da im se pridruže u Prigradici na simboličnom paljenju svijeća u znak pozdrava, ali i zahvalnosti. 

"Netko se ode rodi, ovo misto i valu zavoli jer je tu rođen, a netko dođe i postane dio mista jer ga nerazdvojno veže za sebe. Za sva djela koja si nesebično napravio za nas, ovo misto i valu, malo je da ti rečemo hvala... Zato ćemo te bar na naš način, u tvome mistu, ispratit. Pozivamo svih da u subotu 6. svibnja u 20 sati dođu u Prigradicu i da zapale svijeću za našeg Stakija!", pozvali su jučer Red Dragonsi. 

Navijači su pozvali, a mještani su se rado odazvali. Nije ni čudo budući da je Stavrosova supruga Žarka Blajka, a Stavrosi su cijeli život ljeta provodili u romantičnoj vali Prigradici. Bilo je i suza sinoć, bilo je i svijeća, počivaj u miru Staki i vidimo se jednog dana, poručili su mu njegovi Blaćani.

24. travanj 2024 04:15