StoryEditorOCM
Korčulaizabrali pratitelji

Maja Šuput donira odjeću koju njen sin preraste, sada je odjeću i igračke poslala na Korčulu, samohranom ocu četvero djece

Piše Maja Rilović Koprivec
31. siječnja 2024. - 18:55

Moj sin ima previše igračaka i odjeće za jedno dijete. Neke komplete odjene čak samo jedanput. Šteta je baciti odjeću kad je preraste. To bi stvarno bio grijeh. Zato pjevačica  Maja Šuput Tatarinov  ponovno donira odjeću svog sina i pozvala obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama da joj pomognu u izboru kome treba takva pomoć, pišu 24 sata.

- Početi novu godinu sa dobrim djelima naša je odluka. Uvidom u ormare shvatili smo da već neko vrijeme nismo darivali robicu, a znamo da ima netko kome treba. Spakirali smo puno robice, cipelica i igračaka i spremni smo poslati od srca. Samo nam treba prava adresa pa pišite - poručila je Maja pratiteljima.

- Majo, šalji na Korčulu. Možete poslat samohranom ocu na Korčuli. Ostao je bez supruge. Ima četvero djece, a najmlađe ima par mjeseci. Za samohranog oca sa Korčule - predlagali su joj, a pjevačica je prihvatila. O tužnoj iznenadnoj  smrti mlade Silvestre Šain (36), iza koje su ostali četvero djece i suprug Ivo. Jakica (11), Petra (8), Matej (5) i jednomjesečni Ivan, pisali smo ovdje

- Napravili smo dobru stvar. Odjeća i igračke idu obitelji samohranog oca na Korčuli. Ubacila sam i kozmetiku i nešto hrane jer je riječ o maloj bebi. Treba svakome pomoći, a ovo je najmanje što mogu napraviti - kaže Maja. 

Dodaje da se ugodno iznenadila kad su joj iz dostave javili da i oni žele sudjelovati i neće naplatiti dostavu. - Rekli su: ‘Mi vam to nećemo naplatiti‘. Zar nije to divno? Netko pokrene i svi se žele uključiti u dobro djelo - govori pjevačica.

25. travanj 2024 20:54