StoryEditorOCM
KonavleAGROTURIZAM KONAVLE

Započele rezervacije za konavosku svečanu humanitarnu večeru

Piše dv
15. prosinca 2022. - 18:11

Do otvaranja "15. Mirisa Božića u Konavlima" preostalo je još sedam dana. U vremenu kada se svi pripremamo za proslavu najradosnijeg kršćanskog blagdana i početak nove godine Udruga Agroturizam Konavle i konavoski agroturizmi obavljaju završne pripreme za bogat program ovogodišnje jubilarne manifestacije.

Mirisi Božića će početi u Domu kulture Čilipi, 22. prosinca u 18:00 sati "Svečanom humanitarnom večerom". Za večeru je obavezna rezervacija i donacija od 190,00 kuna po osobi za konavoske studente slabijeg imovnog stanja. Donacije se uplaćuje na račun zaklade Otac Ivan Fiorović. Više informacija na: 095 124 6333 ili https://www.agroturizam-konavle.hr/hr/mbuk-program-2022

Osim svečanog menija svi posjetitelji će moći uživati u programu otvorenja u kome nastupaju zdravičar Ilija Kesovija, lokalne glazbene snage: DJ Zlajo, Antun Toto Rilović, Mihael Klaić, OPG band i glazbeni sastav Teška vremena. Večer će započeti prezentacijom kuhanja zelene menestre koju zajednički pripremaju konavoski agroturizmi, isti oni koji su otvoreni za Dane otvorenih vrata od 28. do 30. prosinca: Agroturizam Botaro i Kameni Dvori, Izletište Ivankovi, Konoba Mrs&Mr Caput, OPG 1610 te Seoska kuća Čilipi. Manifestacija će se i ove godine otvoritisimboličnim otvaranjem bačve konavoskog vina napravljenog na ovogodišnjem "Trganju".

26. travanj 2024 21:37