StoryEditorOCM
Konavlemirisi božića u konavlima

U Pridvorju održan koncert božićnih pjesama i kolendi "Izišla je zvijezda Danica", a večeras...

Piše DV
23. prosinca 2023. - 13:41

U Franjevačkom samostanu sv. Vlaha u Pridvorju, sinoć je održan koncert božićnih pjesama i kolendi "Izišla je zvijezda Danica".  Nastupili su zbor i mandolinski sastav KUD-a "Stjepan Radić", uz goste Pučki zbor Konavle i klapu Jadran iz Tivta.

Kako javljaju iz Agroturizma Konavle, ovo je druga godina da se u okviru manifestacije Mirisi Božića u Konavlima održava ovakav koncert u pridvorskom samostanu, koji je već prve godinu privukao ogromnu pažnju publike, a ove godine posjetitelja je bilo još i više tako da mnogi nisu uspjeli niti ući u samostansku crkvu.

Na početku koncerta svima se obratio novi pridvorski gvardijan fra Vito Smoljan te zaželio ugodnu glazbenu večer. A ugodno je zaista i bilo jer su se nizale tradicijske božićne pjesme kao i one novijeg datuma, a izvođače je publika častila dugim aplauzima.

Mirisi Božića nastavljaju se večeras, u 18 sati, u Čilipima zabavnim programom "Večer vina i zabave", na kojoj posjetitelje očekuju kviz, middle age party uz DJ Mira te druga iznenađenja.

27. travanj 2024 14:47