StoryEditorOCM
KonavleUDRUGA MLADIH 'KONAVOSKA BRDA'

SLASTAN BRK Ne propustite prvu konavosku roštiljadu!

Piše PSD.
19. svibnja 2018. - 11:56

Udruga mladih Konavoska brda po prvi put organizira 1. konavosku roštiljadu “Slastan brk”. Roštiljada će biti u nedjelju na igralištu za mali nogomet u Dubi Konavoskoj.

Program je zamišljen kao popodne u Konavoskim brdima, točnije mjestu Duba Konavoska gdje će s početkom u 14 sati održati natjecanje u pripremanju jela s roštilja te sportske igre za djecu i odrasle, a sav prihod koji se ostvari od prodaje jela i lutrije bit će doniran u humanitarne svrhe.

Voditelj programa je popularni Emerson de Souza Cruz, uz pratnju DJ Šasa, a organizatori se nadaju dobroj zabavi i sunčanom danu.

Prijavljeno je 11 natjecateljskih ekipa po 4 člana za roštiljadu, a sportske igre će se održati u tri discipline: potezanje konopa, skakanje u vrećama te trčanje na 50 m u tri kategorije: djeca, mladi, odrasli.. zahvaljući brojim sponzorima, konavoskim tvrtkama UMKB je osigurala brojne vrijedne nagrade kako za natjecatelje tako i za prodaju lutrije, te se ovim putem još jednom zahvaljujemo svima skupa.

Za sve koji nisu sigurni kako provesti nedjeljno popodne, a ljubitelji su svježeg zraka, prirode i ljepote, dobrog društva, hrane i pića, dobrodošli su u Dubu Konavosku!
 

04. svibanj 2024 11:18