StoryEditorOCM
KonavleDIVNA GESTA

Priča obitelji Hasan dirnula je mnoge, a Vlaho Koprivica odlučio je pomoći na poseban način, majka Suzana ističe: ‘Ovo će nam puno pomoći u daljnjem životu jer ću biti u mogućnosti voziti Lukasa na terapije‘

Piše dv
28. prosinca 2021. - 13:40

Suzana Hasan, mama dječaka Lukasa koji treba stalnu zdravstvenu skrb, u Facebook grupi Zavazda Konavle podijelila je objavu zahvale svima koji dobrim djelima olakšavaju svakodnevicu nje i njezine obitelji, a među njima i najnovijem donatoru:

- U moru dobrih djela, koje smo osjetili opet od dobrih ljudi, neizmjerno smo zahvalni svima koji ste nam pomogli. Kako ja sama živim s djecom na Grudi ( suprug radi na Pelješcu,te je s nama samo vikendom ) ja nisam vozač, s toga ovisim o prijevozu na Lukasove terapije, preglede, i troškove prijevoza plaćamo , do suza nas je ganula poruka i dar gospara Vlaha Koprivice iz auto škole Konavle koji se javio i poklonio mi je tečaj za autoškolu B kategorije. Ovo će nam puno pomoći u daljnem životu jer ću biti u mogućnosti voziti Lukasa na terapije. Od srca vam hvala dragi dobri ljudi, dragi Konavljani i svi koji ste uz nas! - rekla je hrabra Suzana, majka troje djece.

Suzana, njezin suprug i troje djece žive inače na Pelješcu i dosad su Lukasa redovtio vozili na terapije, ali više to nisu u mogućnosti.

- Iako ima 6 godina Lukas jos uvijek ne priča, ne hoda, ne sjedi i ne jede samostalno,ali nam donosi neopisivu radost i osmijehe na lica - istaknula je Suzana kojoj su u sinovu liječenju i oporavku već pomogli mnogi plemeniti ljudi.

27. svibanj 2024 07:56