StoryEditorOCM
KonavleAPEL IZ ZAKLADE ‘OTAC IVAN FIOROVIĆ‘

Pomozimo obitelji tragično preminulog ribolovca Damira Ilića sa Zvekovice, sredstva će se prikupljati do sredine veljače

Piše dv
9. siječnja 2023. - 11:38

Zaklada „Otac Ivan Fiorović“ pokreće akciju prikupljanja pomoći za obitelj tragično preminuloga Damira Ilića koji je stradao krajem prošle godine uslijed olujnog nevremena u ribolovu na konavoskim stijenama.

Nakon deset dana potrage, u moru kod Lastova 22. prosinca pronađeno je beživotno tijelo 47-godišnjeg ribolovca Damira Ilića, koji se od 11. prosinca vodio kao nestali nakon što se nije vratio sa ribarenja na konavoskom području.

Za Damirom, kojega su prijatelji zvali Dačo, ostale su supruga i maloljetna kćer.

image

Logo Zaklade Otac Ivan Fiorović

- Iako im ništa ne može olakšati bol koju trenutačno osjećaju ni ispuniti prazninu koju je Damir ostavio iza sebe, možemo im pomoći prebroditi financijski teret stambenoga kredita koji se sručio na njih. Ovim putem apeliramo na sve Konavoke i Konavljane, stanovnike Konavala i šire, da putem Zaklade „Otac Ivan Fiorović“ uplate koliko mogu s obveznom naznakom da je riječ o sredstvima „Za obitelj Damira Ilića“ - poručili su iz konavoske Zaklade.

Akcija prikupljanja sredstava trajat će do 15. veljače, a cijeli će prikupljeni iznos biti uplaćen supruzi našega pokojnog sumještanina sa Zvekovice, stoji u priopćenju koje potpisuje Upravni odbor Zaklade“Otac Ivan Fiorović“.

 

IBAN Zaklade „Otac Ivan Fiorović“ u HPB-u: HR6123900011101205920

01. svibanj 2024 06:31