StoryEditorOCM
KonavleBIZARNA PROMETNA NEZGODA

Ni gore ni dolje: Šleper blokirao put prema popularnoj konavoskoj plaži, kupači sa svojim vozilima ostali ‘odsječeni‘. Akcija izvlačenja bit će komplicirana i pipkava

Piše B. L.
24. kolovoza 2024. - 17:20

Neobična prometna nezgoda dogodila se na putu prema kupalištu Luka Čilipi. Vođen očigledno krivim uputama, vozač šlepera bosanskohercegovačkih registarskih oznaka zapeo je i blokirao put prema konavoskoj plaži. Svi oni koji su autima došli uživati u ljetnim radostima na plažu, ostali su tako ni krivi ni dužni ‘odsječeni‘ od ostatka svijeta. Osim što je blokiran pristup plaži, prema riječima svjedoka, pet automobila ‘zatočeno‘ je s druge strane! 

Kako doznajemo od upućenih, akcija izvlačenja bit će jako, jako komplicirana i pipkava. Naime, s obzirom na to da je put prilično uzak pa zbog konfiguracije terena dizalica koja bi eventualno mogla podići i izvući šleper, ne može pristupiti. 

Također, neslužbeno doznajemo kako se na prikolici nalazi teret težine 18 tona te će se, radi lakšeg izvlačenja, roba najprije ručno iskrcati. Po nekim ‘optimističnijim prognozama‘, teretnjak bi se najranije mogao izvući do nedjelje navečer.  

Iz PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako su dobili dojavu 23. kolovoza te izašli na teren. Vozač je prekršajno sankcioniran.

Naravno, traže se svi mogući (i dostupni) načini kako bi se šleper što prije izvukao te nastavio put do svog odredišta...   

image
Čitatelj
image
Čitatelj
image
Čitatelj
image
Čitatelj

 

 

 

24. kolovoz 2024 18:20