StoryEditorOCM
KonavleNEKA JE SRETNO! |

LIJEPA OBLJETNICA Facebook grupa "Zavazda Konavle" danas slavi 5. rođendan, stigla je i prigodna torta

Piše Dv
2. lipnja 2021. - 19:27

Osnivačica i administratorica Facebook grupe „Zavazda Konavle“ Kate Bećir objavila je kako upravo ta grupa danas slavi 5. rođendan. Navela je kako su je 'njezini' iznenadili prigodnom tortom kojom su je ganuli do suza.

- Svih bi najradije počastila da je moguće, ali susjedi će imat priliku i provat' je. Sretna nam peta, akobogda tjeramo dalje. Živjeli i sretni svi zavazda bili gdje god se nalazili, napisala je Bećir.

Također, podsjetila je članove kako je sve krenulo.

- Prvu objavu ili prve stihove poklonio nam je navečer, odmah nakon otvaranja grupe, naš divni Stijepo Brailo. Iako je negdje gore, on je zavazda s nama. Hvala svima koji su stvarali grupu otpočetka do dana današnjega, a akobogda i dalje. Od pjesama, tekstova, divnih videa, fotografija, razgovora, informacija, puno toga je ođe viđeno. (…) Milo mi je što nas ima odsvakud. Od naših Konavala, cijele nam naše Hrvatske do daleke Australije, Amerike, Europe, zatim mi je milo što ima drage čejadi i iz susjednih nama zemalja. Drago nam je da se svuđe prate naše Zavazda Konavle. Hvala našemu KONAVOSKI RJEČNIK koji je osnova našoj grupi. Neka nam ga zavazda! (…) Ove dvije godine puno nam je u ovom zlu od korone vrijedila naša grupa. Evo, svima Vam hvala, jer grupa smo svi MI. Najviša hvala čejadi koja pišu, a da se ne čita zaludu bi se pisalo. Nismo mi profesionalci i Mi pišemo kako umijemo. Zato nastavimo tako i svima Vam hvala i akobogda idemo u miru dalje, dodala je Bećir.

24. travanj 2024 04:45