StoryEditorOCM
KonavleIZNENAĐENJE!|

Konovizija ipak s gledateljima, stiže i Kedžo!

Piše Konovizija
1. travnja 2021. - 10:20

Konovizija 2021, koja se održava 30. travnja 2021. godine u Domu kulture u Čilipima, će ipak ići pred publikom! Lijepa vijest za sve ljubitelje jedinstvenog konavoskog događaja stigla je nakon maratonskog sastanka Stožera civilne zaštite Mjesnog odbora Čilipi, na kojem su bili i predstavnici Konavoskog zavoda za javno zdravstvo, a na kojem je većinom glasova (3 „za“ prema 2 “protiv“) odlučeno da se Konovizija može, pod određenim uvjetima, održati pred publikom.

Na sastanku su određene i posebne mjere za Konoviziju, poput pridržavanja fizičke distance pa će broj mjesta biti ograničen na 150. Shodno tome, a želeći sačuvati pozitivan epidemiološki trend u Konavlima, kartu će moći kupiti samo osobe koje su preboljele koronu u posljednja tri mjeseca ili koje su cijepljene barem jednom dozom. Pri kupnji karata, koje će biti puštene u prodaju 23. travnja 2021., morat će se predočiti potvrda koju izdaje liječnik opće prakse.

Napomenimo i da će svi izvođači, kao i sudionici programa poput voditelja i tehničke ekipe, koji nisu preboljeli virus biti cijepljeni dva tjedna prije održavanja Konovizije. Posredstvom Marin Meda, novi sponzor Konovizije, Pfizer, je osigurao dovoljne količine cjepiva kojeg znanstvenici smatraju najsigurnijim cjepivom na tržištu.

Međutim, Konovizija pred publikom nije jedina lijepa vijest. Naime, organizatoru je jučer potvrđen dolazak velike hrvatske glazbene zvijezde Damira Kedža koji će nastupiti u sklopu Pfizer Konovizija plus programa. Nakon što je prošle godine u pauzi nastupila popularna Žanamari, tradiciju će ovaj put nastaviti pobjednik Dore 2020. Jedan od najpopularnijih i najboljih hrvatskih pjevača, nažalost, zbog lockdowna u Europi početkom prošle godine, nije nastupio na Eurosongu, a nakon što mu je HRT uskratio priliku ne samo da nastupi na ovogodišnjem Eurosongu, nego i da otvori ovogodišnju Doru, izrazio je želju nastupiti na idućem najvećem događaju – Konovizji.

Mjesec travanj je tako počeo s odličnim vijestima, ali iznenađenja će uskoro biti još stoga nas pratite na društvenim mrežama!

24. travanj 2024 22:28