StoryEditorOCM
Konavlepožalila se indexu

‘Došao je na plažu u Cavtatu kraj mene i masturbirao‘

Piše dv
4. lipnja 2022. - 18:21

Indexu se javila čitateljica koja je zgrožena onim što je doživjela na plaži u Cavtatu, Prema njezinim riječima, dok se kupala na plaži na predjelu Sustjepan, stariji muškarac koji je stajao pored nje izvadio je spolovilo i masturbirao.

Čitateljica za Indeks kaže kako je već dan prije na tom mjestu primijetila tog starijeg čovjeka koji je neprimjereno buljio nju, no nije htjela obraćati pažnju na njega. No drugi put nije htjela ignorirati njegovo ponašanje jer je izlazeći iz mora nekoliko puta je protrljao svoje spolovilo,

-Ubrzo je prebacio snekoliko metara od mene, izvadio svoje spolovilo te se počeo samozadovoljavati. Odlučila sam snimiti dotičnog pervertita u akciji te izvadila mobitel iz torbe i krenula snimati, no kad sam diskretno okrenula mobitel prema njemu, već je sve 'odradio' – priča čitateljica te ističe kako je sve vidjela i djevojka koja je ležala pored nje.

Isitče kako su svi ljudi na plaži vidjeli što se dogodilo, no nitko nije reagirao, a u obližnjem baru su im, kaže, preporučili da u njih uzmu ležaljke kako ne bi imali takvih neugodnosti.te kako se radi o 'lokalnoj budali' – donosi Indeks. Više o ovom slučaju OVDJE:

06. svibanj 2024 18:03