StoryEditorOCM
KonavleNOVI VOZNI RED IZAZVAO KRITIKE

Čitateljica iz Konavala negoduje zbog gužve na Zvekovici jer dolazi do kašnjenja, iz Libertasa odgovaraju: ‘Korisnici su prošlog tjedna upoznati s izmjenama koje su se pokazale kao adekvatne‘

Piše Dv
4. travnja 2022. - 18:47

Našoj se redakciji obratila čitateljica iz Konavala koja se žali na ogromne gužve na Zvekovici. Istaknula je kako dva autobusa koji 'kupe' putnike s Gornje i Donje Bande dolaze do Zvekovice i iskrcavaju putnike koji potom čekaju autobus broj 11 za Dubrovnik koji bude prekrcan putnicima rano ujutro, što izaziva kašnjenje na posao. Na kritiku iz Konavala, iz gradskog i prigradskog prijevoznika Libertas odgovaraju:

- Ponedjeljak, 4. travnja, prvi je dan otkako su na snagu stupile izmjene na prigradskim linijama 25 i 27, koje po aktivnom voznom redu i trasi prometovanja prometuju do Zvekovice, koja ovom izmjenom postaje središnji terminal na području Općine Konavle. Sukladno najavama, korisnici naših usluga prošlog su tjedna upoznati s izmjenama, koje su se prvog dana pokazale kao adekvatne i po broju ponuđenog i po broju iskorištenog kapaciteta. Libertas Dubrovnik nastavlja s praćenjem i analizom ostvarenih pokazatelja vezanih za ranije uvedene inovacije na navedenim linijama te je spreman reagirati ukoliko se za to ukaže potreba, ističu iz 'Libertasa'. 

03. svibanj 2024 22:53