StoryEditorOCM
KonavleNAJLJEPŠE PUTOVANJE

Cavtat proglašen najboljom destinacijom za medeni mjesec u Europi, pogledajte zašto

Piše PSD.
8. travnja 2023. - 20:13

Medeni mjesec za većinu je parova jedno od najljepših putovanja koje će pamtiti do kraja života, stoga nije najlakše odlučiti se koju destinaciju posjetiti.

Prema svjetski poznatom turističkom portalu European Best Destinations, najljepše mjesto za medeni mjesec u Europi nalazi se u Hrvatskoj, a riječ je o Cavtatu.

„Smješten nekoliko minuta od Dubrovnika i njegove međunarodne zračne luke, Cavtat nudi zaljubljenima usluge vjenčanja po principu ključ u ruke, kao i beskrajne mogućnosti smještaja, kombinirajući hotele s 5 zvjezdica s pogledom na more, wellness, sport, bazen, ali i boutique hotele, restorane uz more. more i moderni barovi u srcu najljepšeg zaljeva u Europi”, piše spomenuti portal.

Na drugom mjestu našao se talijanski dragulj Positano, grad koji je, prema legendi, stvorio Neptun, bog mora koji je bio zaljubljen u nimfu.

Treće mjesto zauzeo je Santorini zbog svojih nevjerojatnih zalazaka sunca koji oduzimaju dah, beskrajnih pogleda na živo plavetnilo neba i mora te uvijek prepoznatljivih bijelih zgrada.

27. travanj 2024 12:28