StoryEditorOCM
DubrovnikLOKALNI IZBORI 2021.|

Župan Dobroslavić: ‘Idemo u pobjedu‘

Piše DV
28. travnja 2021. - 14:25
Izbori 2021
Kandidati za župana Nikola Dobroslavić i zamjenika župana Joško Cebalo predali su danas potpise za kandidaturu na predstojećim lokalnim izborimaStozer Dnz

Kandidati za župana Nikola Dobroslavić i zamjenika župana Joško Cebalo predali su danas, u pratnji predsjednika ŽO HDZ DNŽ i potpredsjednika HDZ-a te saborskog zastupnika Branka Bačića i gradonačelnika i saborskog zastupnika Mata Frankovića, potpise za kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima.

Tom je prilikom predano više od 14600 potpisa, a župan Dobroslavić je među ostalim izjavio:

- Idemo u pobjedu, a broj potpisa pokazuje snagu i zajedništvo koalicije i veliki je pokazatelj kako ćemo pobijediti i za župana i za listu. Dvanaest godina smo vodili županiju i sigurno ćemo ponuditi najbolji program i najbolje ljude na listama.

Prisutnim novinarima se obratio i predsjednik ŽO Branko Bačić, koji je rekao kako on često voli istaknuti da je ova županijska organizacija jedna od najboljih u Hrvatskoj.

- Uspješnost se može mjeriti po broju načelnika i gradonačelnika i po broju mandata, a tu je HDZ svakako najuspješniji. Naša je županija treća najrazvijenija u Republici Hrvatskoj, najuspješniji smo po povlačenju sredstava iz EU fondova, a u protekla tri mandata smo ispunili očekivanja građana - rekao je Bačić. Dodao je i kako je stranka svoju snagu pokazala i činjenicom da su na listama samo oni ljudi koji vijećničku dužnost i mogu obnašati, odnosno da nema onih koji već jesu na nekim funkcijama, a što pokazuje da HDZ ima dovoljno sposobnih i kvalitetnih ljudi.

- Koliko je rad HDZ-a bio dosada kvalitetan potvrđuje i činjenica da smo kroz 12 godina izvrsno surađivali sa svim koalicijskim partnerima.

Predaji lista nazočili su i predstavnici koalicijskih partnera: Zdenko Mateljak ispred HSS-a, Cvijeto Cvjetković ispred HSU-a, Branko Jerković ispred HSLS-a te Krešimir Marković ispred Hrvatskih suverenista, kao i neki od kandidata s liste za Županijsku skupštinu.

26. travanj 2024 03:37