StoryEditor
DubrovnikU PETAK I SUBOTU

Zavod za obnovu Dubrovnika organizira novi ciklus radionica namijenjenih građanima i udrugama

Piše DV
16. rujna 2020. - 14:59
Zavod za obnovu Dubrovnika organizira novi ciklus radionica namijenjenih građanima i udrugamaZavod za obnovu
Zavod za obnovu Dubrovnika organizira novi ciklus radionica namijenjenih građanima i udrugama civilnog društva. Ukupno će se tijekom petka i subote održati četiri radionice, od toga dvije online, pod nazivom „Rasprava o strateškom okviru Plana upravljanja zaštićenom spomeničkom cjelinom Grada Dubrovnika".

U petak, 18. rujna, od 15 do 17 sati održat će se online radionica namijenjena udrugama civilnog društva. Istog dana od 18 do 20 sati u 3trećoj lađi kompleksa Lazareta na rasporedu je radionica za građane.

Radionice će se održati i idućeg dana, u subotu, 19. rujna, i to online radionica za građane u u jutarnjem terminu od 9 do 11 sati, i radionica za građane u kinu Jadran od 16 do 19 sati.

S obzirom na nužne epidemiološke mjere, dolazak je potrebno registrirati/potvrditi na e-mail: zod@zod.hr ili pozivom na broj 020/324 060 od 7 do 15 sati. Nakon registracije svi prijavljeni dobit će upute za sudjelovanje na online radionicama. Proces izrade Plana upravljanja zaštićenom spomeničkom cjelinom Grada Dubrovnika u završnoj je fazi.

image
Zavod za obnovu


„Uz vašu pomoć te u suradnji s ostalim lokalnim, regionalnim, nacionalnim i međunarodnim dionicima i stručnjacima, definirane su ključne strateške teme, ciljevi i aktivnosti na koje je usmjeren i kojima će se baviti Plan upravljanja. Cijenimo vaše sudjelovanje i molimo vas da se odazovete pozivu kako bi Plan upravljanja bio što kvalitetniji zajednički dokument“, ističe se u pozivu.

Svaki sudionik radionica dobit će primjerak radnog nacrta strateškog okvira s temama, ciljevima i aktivnostima te upitnik s ciljem određivanja prioritetnih ciljeva i komentara aktivnosti. Materijali će biti dostupni u fizičkom i digitalnom formatu. U okviru popratnog programa u četvrtak, 17. rujna u 20 sati na Mrtvom zvonu bit će otvorena izložba „Dubrovački dizajneri o Gradu“, a u subotu, 19. rujna u 19:30 sati u Kinu Slavica prikazat će se film „Društveni život malih urbanih prostora“ redatelja Williama H. Whytea. Obavezno je pridržavanje svim propisanih epidemioloških mjera.
loading...

Izdvojeno

23. rujan 2020 15:33