StoryEditorOCM
DubrovnikDvije godine prije izbora

Viktorija Knežević objavila kandidaturu za gradonačelnicu Dubrovnika: ‘ Pobijedit ću HDZ i vratiti građanima Grad kakav je nekad bio!‘

Piše Anton Hauswitschka
9. ožujka 2023. - 11:32

Dvije godine prije lokalnih izbora odvjetnica i aktivistica Viktorija Knežević najavila je danas kandidaturu za gradonačelnicu Dubrovnika.

Knežević na lokalne izbore izlazi s nezavisnom listom kojoj će biti nositeljica:

- Želim i sigurna sam da ću pobijediti kandidata HDZ-a, ma tko to bio, na predstojećim lokalnim izborima. Moja kandidatura za gradonačelnicu je izuzetno ozbiljna stvar pa je zato i objavljujem dvije godine prije izbora. Za to vrijeme građani će upoznati moj program i ciljeve koje želim postići. A želim građanima vratiti Grad kakav je nekad bio. Za to vrijeme građani će moći upoznati i moje najbliže suradnike a mogu već sad reći da se radi o njihovim jako uglednim sugrađanima - istaknula je Viktorija Knežević, dodajući kako je za budućnost Dubrovnika presudno prekinuti politiku klijentelizma, kakvu, smatra ona, provodi vladajući HDZ i aktualni gradonačelnik Mato Franković.

image
Tonći Plazibat/hanza Media/

Knežević je uvjerena u svoju pobjedu i sigurna u podršku građana, te ističe kako ide u izbornu bitku svjestna da će se druge strane biti niskih udaraca:

- Spremna sam otrpjeti takve udarce. Sigurna sam da će gradonačelnik pokušati ismijati i omalovažiti moju kandidaturu jer ne želi razgovarati i fair play se boriti. Zato sam uvjerena da ću, zajedno s građanima, uspjeti ovom gradu donijeti bolja vremena - istaknula je dubrovačka odvjetnica.

Na pitanje očekuje li podršku stranke ‘Srđ je Grad‘, naglasila je kako su i dosad jako dobro surađivali te kako je sigurna da će se takva suradnja nastaviti i dalje.

26. travanj 2024 12:23