StoryEditorOCM
DubrovnikU POVODU BOŽIĆNIH I NOVOGODIŠNJIH BLAGDANA

VIDEO ČESTITKA MATA FRANKOVIĆA Gospođe i gospari, neka Vam je sretno!

Piše PSD.
23. prosinca 2019. - 12:18
Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana uputio je čestitku sugrađanima, uz osvrt na postignute rezultate u godini na izmaku i planovima za 2020. godinu.


- Gospođe i gospari 2019. je iza nas. Obilježile su je brojne investicije posebno u infrastrukturu čija glavna namjena je podizanje kvalitete života svih naših sugrađana kako bi naš grad uistinu bio grad po mjeri građana – kazao je gradonačelnik Franković i među važnijim projektima u godini na izmaku istaknuo završetak izgradnje pročistača za vodu,završetak obnove Lazareta prvog projekta financiranog europskim sredstvima, izgradnju stanova za branitelje, stanova za mlade, izgradnju škole Montovjerna, vrtića Palčica 2, vrtića Put na more, energetsku obnovu škola Ivana Gundulića i Marina Držića te vrtića Ciciban i Izviđač, početak rekonstrukcije bivšeg hotela Stadion...


U novoj 2020. godini, naglasio je gradonačelnik Franković, Dubrovnik očekuju brojne investicije; izgradnja kanalizacijskog i vodoopskrbnog sustava Orašca, Mokošice, Lopuda, Malog Zatona i Štikovice, početak gradnje doma umirovljenika u Gružu i ispod bolnice, izgradnja ceste most dr. Franja Tuđmana – Pobrežje, izgradnja Lapadske obale, ceste Tamarić izlaz iz Mokošice, izgradnja groblje Dubac, izgradnja azila za životinje, rekonstrukcija Sportske dvorane u Gospinom polju... pobrojao je gradonačelnik Mato Franković i na kraju čestitke kazao:


- Poštovane sugrađanke i sugrađani vama i vašim obiteljima želim čestit i blagoslovljen Božić. Nek vam 2019. odnese sve ono što je bilo loše a 2020. nek' vam donese puno zdravlja, ljubavi i međusobnog poštovanja, vaš gradonačelnik Mato Franković.

26. travanj 2024 07:58