StoryEditorOCM
DubrovnikPRIMANJE

Viceprvakinje svijeta iz plesnog studija Step‘n Jazz imaju podršku Grada

Piše DV
7. prosinca 2022. - 15:25
Viceprvakinje svijeta iz plesnog studija Step‘n Jazz primila zamjenica TepšićGrad Dubrovnik/Grad Dubrovnik

Viceprvakinje svijeta i članice dubrovačkog plesnog studija Step‘n Jazz predvođene trenericom Lindom Valjalo primila je danas u Velikoj vijećnici zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Jelka Tepšić. 

Zamjenica Tepšić uputila je iskrene čestitke plesačicama i cijelom timu plesnog studija Step‘n Jazz. 

„Ispred Grada Dubrovnika, želim poručiti vama, drage plesačice, kako ste ostvarile sjajan rezultat i kako smo na vas iznimno ponosni, ali i na vaše trenere, koreografe i roditelje koji su vam, vjerujem, bili najveća podrška. Uistinu je lijepo kada naš grad ima pregršt talenata kako u sportu tako i u plesu i umjetnosti, koji zahtjevaju ulaganje napora i rada koji mogu dovesti do ovakvog postignuća. Uz vas smo bili i nastavit ćemo vas vjerno bodriti u budućim natjecanjima“, riječi su koje je plesačicama uputila zamjenica Tepšić. 

Na svjetskom prvenstvu u stepu, koje se koncem studenog održalo u Velikoj Gorici, plesači studija Step‘n Jazz sudjelovali su na natjecanju u svim dobnim kategorijama. Seniori su se proslavili sjajnim drugim mjestom, dok su juniorske formacije ostvarile uspjeh i to plasmanom na treće mjesto ovog prestižnog međunarodnog natjecanja. Oni najmlađi, u kategoriji do 12 godina, iz dubrovačkog plesnog studija svoje su talente po prvi puta pokazali i završili na 6. mjestu. 

07. svibanj 2024 01:17