StoryEditorOCM
Dubrovnikbrum brum bikeri

Vesela povorka zastala na Stradunu: Moto Mrazovi najmlađima donijeli slatke darove i osmijehe, ove godine dobrotvorni prihod namijenili su prijateljima iz Župe

Piše DV
26. prosinca 2022. - 13:45

Bučno i veselo dočekao je Stradun svoje stare poznanike, bikere iz Moto kluba Libertas Riders koji su prema dobroj tradiciji, i na ovogodišnji blagdan svetog Stjepana navratili do glavne gradske ulice, darivati i uveseliti najmlađe.

Akcija je ostvarena u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika i prijateljima iz drugih motorističkih klubova kao dio Dubrovačkog zimskog festivala, a Libertas Ridersi dovezli su se kostimirani u Djedove (i Bake) Mrazove.

- Kako su svi Mrazovi bili i bit će isključivo humanitarnoga karaktera, ovogodišnji prihod namijenjen je Domu Josipovac. Ovim putem pozivamo sve klubove, free ridere, dječicu, mame, tate, bake i djedove da nam se pridruže na najljepšoj ulici na svijetu. Sretni blagdani od članova Libertas Ridersa, napisali su iz dubrovačkog moto kluba koji će s regalima danas posjetiti svoje frendove iz Josipovca.

05. svibanj 2024 22:37