StoryEditorOCM
DubrovnikPRIPREME ZA JESENSKE TRENINGE I NATJECANJA

Veliki servis nogometnog terena s umjetnom travom u Gospinom polju

Piše dv
14. lipnja 2022. - 12:28

Na nogometnom terenu s umjetnom travom u Gospinom polju provode se radovi velikog servisa kako bi igralište bilo u potpunosti spremno za novu sezonu koja počinje najesen, javljaju iz dubrovačke gradske uprave.

Servis se provodi u garantnom roku i sukladno ugovoru o izvođenju te ne predstavlja novi trošak za Javnu ustanovu Športski objekti niti za Grad Dubrovnik.

Očekivano je da će radovi trajati tri tjedna nakon čega se garancija na izvedene radove, također sukladno ugovoru, produljuje za dodatne dvije godine.

image

Teren sa umjetnom travom u Gospinu polju

Grad Dubrovnik/

Termin za izvođenje navedenih radova odabran je jer je tijekom ljeta manje aktivnosti, dok će se treninzi prema postojećem rasporedu do kraja lipnja odvijati na stadionu Lapad kada nastupa ljetna pauza.

Podsjetimo, izgradnja novog nogometnog terena s umjetnom travom i pratećim prostorima u Gospinom polju (I. i II. faza) dio je investicijskih ulaganja u sportsku infrastrukturu koje je pokrenula ova gradska uprava. Planirana III. faza radova uključuje izgradnju novog terena do postojećeg igrališta te uređenje tribina i njihovo natkrivanje.

Nogometni teren otvoren je siječnju 2020. godine od kada je na svakodnevnom raspolaganju sportskim klubovima za trenažni proces te održavanje utakmica, stoji u priopćenju Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo.

23. rujan 2023 03:39