StoryEditorOCM
DubrovnikŽUPAN DOBROSLAVIĆ SE SASTAO S ČLANOVIMA DPDS-a

Vedran Kosović: ‘Zbog situacije oko korone projekt obnove lukobrana Kaše je bio na čekanju, no ponovno se pokreće, radi se na projektnoj dokumentaciji i traži način za realizaciju projekta‘

Piše dv
30. kolovoza 2022. - 16:09

Župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima sastao se s izaslanstvom Društva prijatelja dubrovačke starine. Predsjednik Društva Vedran Kosović upoznao je predstavnike županije s aktualnim investicijama DPDS-a na području Dubrovačko-neretvanske županije te izazovima s kojima se društvo susreće. Župan Dobroslavić ukazao je na nužnost obnove lukobrana Kaše na što je predsjednik društva pojasnio da su Kaše specifične i svakako zrele za obnovu, da Društvo temeljem sporazuma sa županijom nastavlja s izradom projektne dokumentacije nakon zastoja zbog COVID-a-19.

“Zbog cjelokupne situacije oko korone taj je projekt bio na čekanju, no ponovno se pokreće i nakon obavljenih istraživanja radi se na projektnoj dokumentaciji te se traži način za realizaciju projekta” – istaknuo je predsjednik DPDS-a Vedran Kosović.

Tajnik društva Maro Kapović zahvalio je Dubrovačko-neretvanskoj županiji na dosadašnjoj suradnji i uručio županu Dobroslaviću medalju DPDS-a izrađenu u povodu 70-te obljetnice društva. Uz predsjednika i tajnika DPDS-a na današnjem sastanku su bili i članica Malog vijeća Marina Oreb te tehnički tajnik društva Lukša Hanza.

28. travanj 2024 13:42