StoryEditorOCM
DubrovnikŠTO SE ČEKA

USKRS U PRIMORJU Navratite do Mrčeva, bit će zabavno!

Piše DV
8. travnja 2018. - 10:57

Program drugog dana manifestacije “Uskrs u Primorju” počinje jutros u 10 sati pješačenjem stazom Osojnik - Ljubač uz stručno vodstvo (završetak je u 12 u Ljupču gdje je organizirano osvježenje).

Središnji događaj je međunarodna folklorna manifestacija u organizaciji udruge Dubrovački primorski svatovi koja počinje u 15 sati na Lokvi u Mrčevu.

Najavljeni su Dubrovački trombunjeri, KUD Izvor - Limena glazba Zaton svečani mimohod, Udruga Dubrovački primorski svatovi – mali, FA Linđo, KUD Sveti Juraj, Osojnik, KUD Stjepan Radić, Pridvorje, KUD „Ponikovska poskočica“, Ponikve, KUD Linđo Ošlje, Stupa, HKUD "Fra Petar Bakula", Posušje i Udruga Dubrovački primorski svatovi - mali Linđo.


Građanima i posjetiteljima na raspolaganju je posebna besplatna autobusna linija Libertasa koja s Pila prema Mrčevu kreće u 14 sati s povratkom u 18 sati s Mrčeva. Sve linije zaustavit će se na stanici kod Tommyja u Gružu, ispred RK Srđ, u Komolcu i u Mokošici.


Uskrs u Primorju organiziraju Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika i Udruga Dubrovački primorski svatovi s partnerima.

26. travanj 2024 18:47