StoryEditorOCM
DubrovnikDURA I SURADNICI NAJAVLJUJU:

USKORO 6. Dani kreativnih i kulturnih industrija Dubrovnika

Piše PROMO
8. studenog 2019. - 11:30
Dubrovačka razvojna agencija DURA u suradnji s institucijama, udrugama i pojedincima iz kulturnog, kreativnog i umjetničkog područja djelovanja, a pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika i Ministarstva kulture RH, već šestu godinu zaredom organizira „Dane kreativnih i kulturnih industrija Dubrovnika“ koje će se održati od 13. do 16. studenog 2019. godine.
 
Ciljevi ove manifestacije su poticanje udruživanja, umrežavanje i povezivanje aktera i dionika kulturnog, umjetničkog, kreativnog, gospodarskog i javnog života Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije kroz kreativan i inovativan pristup te razvoj novih ideja i proizvoda.
 
„Dani kreativnih/kulturnih industrija 2019.“ zamišljeni su kao trodnevna manifestacija koja će se ove godine baviti pitanjem identiteta grada u uže definiranom konceptu poimanja i korištenja prostora. Koncept ovogodišnje manifestacije jest prostor kao "PROSTOR (STVARANJA)".  Prostor se sagledava u smislu razvoja dubrovačkog urbanog prostora, zanemarenih prostora, planiranja i zaštite prostora i sl.
 
Ove godine javnosti će se predstaviti niz raznolikih sadržaja namijenjenih kako stručnim osobama tako i široj publici. Riječ je o izložbama, koncertima, tribinama, okruglim stolovima, predstavama, audio izvedbama, promocijama i sl.
 
Jedan dio manifestacije imat će edukativni i radni karakter, stoga će u tom razdoblju biti organizirano nekoliko radionica (medijske i kreativne radionice, radionice razvojnog tipa za organizacije i institucije, alternativni oblici udruživanja te promocije literata i panel rasprava). U večernjim satima bit će organizirane filmske projekcije, kazališne predstave, audio izvedbe, koncerti te posljednje večeri, u subotu 16.11.2019. tradicionalno će biti održan popularni „Art of your Mind powered by PechaKucha“.
 
Svi su dobrodošli i ulaz na događanja je besplatan!
 
Veselimo se zajedničkom druženju.
 
Sve informacije možete dobiti u Dubrovačkoj razvojnoj agenciji DURA-i, kontakt telefon: 020/638 236 ili putem maila: dkki@dura.hr
 
Vaša DURA
 
25. travanj 2024 07:11