StoryEditorOCM
DubrovnikJGP LIBERTAS

Učenici, evo kako do besplatnog abonamenta od 2. siječnja

Piše dv
29. prosinca 2023. - 13:50

Grad Dubrovnik osigurao je sredstva u svom proračunu za 2024. godinu te će od 2.siječnja 2024. godine svi učenici osnovnih i srednjih škola područja Grada (uže i šire adminstratovno područje) ostvariti pravo na besplatan mjesečni pokaz jer će iste Grad Dubrovnik plaćati umjesto učenika. 

U nastavku donosimo nekoliko korisnih informacija/pojašnjenja: 

- Učenici koji do sada nisu koristili javni gradski prijevoz tj. nisu imali pokaz, svoje pravo mogu ostvariti popunjavanjem obrasca na web stranici ili ispunjavanjem Zahtjeva za izradu pokazne karte na jednom od naših prodajnih mjesta;

- Učenici koji već imaju učeničke abonamente, od 02.01.2024. godine prilikom produžavanja pokaza neće plaćati produženje pokaza;

-iznimno, ako se učenik iz nekog razloga ne nalazi na već ranije dostavljenom popisu škole, potrebno je izvaditi odgovarajuću potvrdu matične škole. 

Ako učenik iz nekog razlog zahtjeva promjenu pokaza/plastike (zbog promjene fotografije, adrese ili sl.), tada je izradu novog pokaza/plastike dužan platiti po cijeni iz cjenika, "punjenje" istog za tekući mjesec bit će besplatno.

Kako bi povećao dostupnost svojih usluga i korisnicima olakšao aktivnosti vezane za produživanje abonamenata, Libertas Dubrovnik, u suradnji s općinom Župa dubrovačka, od utorka, 02.01.2024 – 08.02.2024. nastavlja s pružanjem svojih usluga na prodajnom mjestu u Župi dubrovačkoj.

Prodajno mjesto nalazi se u zgradi Općine, Vukovarska 48, prostoru Pisarnice.

Radno vrijeme ovog prodajnog mjesta je od ponedjeljka do petka, u vremenu od 07:00 – 14:00.

02. svibanj 2024 17:05