StoryEditorOCM
DubrovnikZDRAVSTVENA STANICA U DOC-u LAPAD

U obnovu uloženo 650.000 kuna

14. ožujka 2017. - 15:18

Župan Nikola Dobroslavić, pročelnik za zdravstvo i socijalnu skrb Dario Kulišić i ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnik Branko Bazdan obišli su novouređene prostore zdravstvene stanice u sklopu DOC Lapad.

U obnovu prostora stanice kojoj gravitira oko 20 tisuća pacijenata, uloženo je 650.000 kuna a župan Dobroslavić je tom prigodom rekao kako je rekonstrukcija "samo jedan u nizu projekata koje je Dom zdravlja Dubrovnik realizirao u protekle dvije godine". Tijekom obnove su uređeni prostori pedijatrije, ginekologije i patronaže te zubarska ordinacija. 
 
-Mnogo radimo na poboljšanju uvjeta u našoj bolnici, proširenju ponude našim pacijentima i sugrađanima. Najnovije što radimo je Odjel dnevne bolnice u Metkoviću, što je projekt kojeg smo već prijavili nadležnom Ministarstvu kako bi se iz EU- fondova osigurali novci za smještaj liječnicima- specijalistima iz Opće bolnice Dubrovnik- naglasio je župan Dobroslavić.

-Cilj Dubrovačko- neretvanske županije svih godina je bio izjednačiti dostupnost zdravstvene skrbi na cijelom njenom području, ali i financijski konsolidirati i stabilizirati poslovanje svih ustanova u zdravstvu- ustvrdio je pročelnik Kulišić dok je ravnatelj Doma zdravlja Bazdan najavio i finalizaciju radova na zdravstvenom objektu u Orašcu te investiciju u ustanovi Dva skalina.  

27. travanj 2024 14:56