StoryEditorOCM
DubrovnikŽUPANIJSKI STOŽER

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji više novozaraženih nego jučer, jedna osoba prekršila mjeru samoizolacije

Piše DV
2. rujna 2020. - 14:19
U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 15 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o četiri muške i pet ženskih osoba iz Dubrovnika za koje se utvrđuje epidemiološka veza, dva muškarca iz Župe dubrovačke (jedan ima utvrđenu epidemiološku vezu), ženska osoba iz Konavala (utvrđena epidemiološka veza) te tri muškarca koja nemaju prebivalište na području naše županije.

Izliječeno je šest osoba: jedna iz Dubrovnika, dvije iz Metkovića, jedna iz Ploča te dvije osobe koje nemaju prebivalište u našoj županiji.

U Općoj bolnici Dubrovnik hospitalizirano je 15 osoba pozitivnih na koronavirus, a od početka pandemije na analizu je poslan 9931 uzorak.

U samoizolaciji se nalaze 445 osoba, a u posljednja 24 sata utvrđen je jedan slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 63 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.
26. travanj 2024 18:05