StoryEditorOCM
DubrovnikNovi detalji o uhićenju u Trebinju

Doznajemo tko je Dubrovčanin uhićen zbog otmice u BiH

Piše dv
14. studenog 2023. - 14:29

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska oglasila se o slučaju otmice i uhićenja otmičara na području susjedne BiH, točnije u Trebinju.

- Nakon što je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska rano jutros zaprimila operativne informacije koje ukazuju na moguću otmicu 31-godišnjakinje koja ima prebivalište na području Dubrovačko-neretvanske županije, odmah su kontaktirani policijski službenici Policijske uprave Trebinje koji su brzom reakcijom uhitili otmičara i provode kriminalističko istraživanje. Do navodne otmice nije došlo na području Republike Hrvatske već na području Bosne i Hercegovine. Prema informacijama kojima raspolažemo 31-godišnjakinja nije vidljivo ozlijeđena - obavještavaju iz PU dubrovačko-neretvanske te za sve detaljnije informacije o ovom događaju uputili na Policijsku upravu Trebinje. 

Od glasnogovornice Policije uprave Trebinje Jovane Cvijetić smo doznali kako je jutros zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protupravnog rješavanja slobode uhićena osoba I.S. (24) iz Dubrovnika. U objektu u kojem je uhićen, prema riječima Jovane Cvijetić, pronađena je i praškasta tvar koja izgledom i mirisom podsjeća na heroin, kao i suha biljna materija koja izgledom nalikuje marihuani. Dodala je kako kriminalistička obrada još traje te kako osumnjičeni još uvijek daje iskaz istražiteljima.

02. svibanj 2024 04:32