StoryEditorOCM
DubrovnikIMA POSLA

Tko će naslijediti Zrinku Raguž? Traže se pročelnik, ravnatelj ustanove u kulturi, savjetnik, stručni suradnici,...

Piše SR
23. srpnja 2023. - 16:14

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković raspisao je javni natječaj za mjesto pročelnika Upravnog odjela za europske fondove. Među drugim uvjetima, traži se osoba s diplomom studija prava, ekonomije ili politologije, najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima i poznavanjem bar dva strana jezika. Mjesto je upražnjeno odlaskom Zrinke Raguž koja je u svibnju imenovana za državnu tajnicu u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

image
Božo Radić/cropix/Božo Radić/cropix

Pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika javnim natječajem traži vježbenika. Vježbenički staž traje 12 mjeseci, a pozicija na koju se zapošljava magistra pravne struke bez radnog iskustva je viši stručni službenik I.

Još uvijek su otvoreni javni natječaji Dubrovačko-neretvanske županije. U Upravni odjel za poduzetništvo, turizam i more žele zaposliti savjetnika II za gospodarstvo i turizam te višeg stručnog suradnika I za poslove vezane uz upravljanje EU projektom.  Za prvi posao se, primjerice, traži kandidat pravne, ekonomske ili biotehničke struke. Županija traži i višeg stručnog suradnika I u Upravnom odjelu za poljoprivredu i ruralni razvoj, na određeno vrijeme od 12 mjeseci. Na ovaj se natječaj mogu javiti magistri ili stručni specijalisti prirodne, tehničke, biotehničke struke, društvene ili humanističke struke.

Upravno vijeće Doma Marina Držića raspisalo je javni natječaj za izbor ravnatelja ove javne ustanove u kulturi Grada Dubrovnika. Ovaj je natječaj otvoren do 17. kolovoza.

27. srpanj 2024 06:21