StoryEditorOCM
DubrovnikBit će feste u petak

Svečane promocije studenata Sveučilišta u Dubrovniku 2023.

Piše dv
31. svibnja 2023. - 15:32

Svečane promocije završenih studenata preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Dubrovniku upriličit će se u dva termina u petak, 2. lipnja, ispred Studentskog doma. U petak od 18.30 sati bit će promocija prvostupnika, a od 20.00 sati bit će promocija magistara/stručnih specijalista.

U 18.30 bit će održana svečana promocija prvostupnica i prvostupnika Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju, Studija Povijest Jadrana i Mediterana te Stručnog studija Sestrinstvo.

image
Sveučilište u Dubrovniku

U 20 sati bit će održana svečana promocija magistara struke/stručnih specijalista Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju uključujući magistre Double Degree diplomskog studija koji se izvodi sa Sveučilištem u Palermu, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za komunikologiju te Odjela za umjetnost i restauraciju te Stručnog studija Kliničko sestrinstvo.

Ukupno će biti promovirano 260 studenata, 103 magistra struke/stručna specijalista i 157 prvostupnika. Na svečanim promocijama bit će podijeljene Rektorove nagrade, a najbolji studenti bit će nagrađeni i diplomama cum laude i summa cum laude.

 

 

 

 

 

22. svibanj 2024 20:07