StoryEditorOCM
DubrovnikDo 85 posto troškova

Sufinancira se izrada dokumentacije za energetsku obnovu višestambenih zgrada na području Dubrovnika, prijavite se

Piše dv
27. ožujka 2024. - 10:33

Grad Dubrovnik objavio je Javni Poziv za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije za energetsku obnovu postojećih višestambenih zgrada na području Grada Dubrovnika za 2024. godinu.

Prihvatljivi prijavitelj u sklopu ovog poziva su upravitelji zgrada u ime i za račun suvlasnika višestambene zgrade, a ukoliko postoji više upravitelja jedinstvene arhitektonske cjeline, tada predstavnici suvlasnika opunomoćuju jednoga. Uvjet je da su registrirani za obavljanje poslova upravljanja stambenim zgradama i imaju sjedište na području Republike Hrvatske, da suvlasnici višestambene zgrade u svojstvu krajnjih korisnika ulažu sredstva za potrebe provedbe sufinanciranih projekata te da dostave potrebnu dokumentaciju sukladno ovom Javnom pozivu.

Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu višestambenih zgrada sufinancira se do 85 posto opravdanih troškova ukupne vrijednosti investicije.

Prijave se zaprimaju do isteka sredstava natječaja, najkasnije do 31. prosinca 2024. godine, a rješavaju se prema redoslijedu zaprimanja. Odabrani Korisnik sredstava nakon primitka Odluke o odabiru obavezan je realizirati prijavljenu mjeru energetske učinkovitosti sukladno svim uvjetima Javnog poziva te predati Zahtjev za povrat sredstava u roku 12 mjeseci od potpisivanja Ugovora.

25. travanj 2024 07:01