StoryEditorOCM
DubrovnikUNATRAG 10 GODINA U RH POGINULO JE 110 DJECE, A OZLIJEĐENO IH JE 12.445!

ROĐENDANSKA UČILICA Inicijativa dubrovačke Udruge Sigurnost u prometu za najmlađe sudionike u prometu

Piše DV
14. siječnja 2020. - 08:43
Nakon predavanja djeci u prvim razredima osnovnih škola slijedi pauza od 10 godina, te djeca sljedeći kontakt sa prometom imaju u autoškolama, nedopustivo! Nažalost to je jedan od uzroka prometnih nesreća u kojima kasnije u daljnjem životu upravo ta djeca pogibaju kao mladi vozači, izgubljene mlade generacije! Nedostaje sustavna prevencija!

Neka za svakoga od nas naše dijete bude posebno!

Podarite svom djetetu rođendan na kojem će jedna od tema biti učenje o prometu i opasnostima koje proizlaze iz njega, za vaše dijete i svu djecu osiguravamo i nekoliko zanimljivih igara kroz koje djeca uče prometne znakove ili kako izbjeći sve potencijalne opasnosti u prometu.

Od 1.2.2020. sve što trebate napraviti je kontaktirati Udrugu Sigurnost u prometu Dubrovnik na telefon 095 825 6294 ili putem inboxa FB stranice SIGURNOST U PROMETU DUBROVNIK i dogovoriti naš BESPLATNI dolazak na proslavu rođendana (za djecu od 1-4 razreda). Vaše dijete će nakon te edukacije u trajanju od 1-og sata, kroz igru i zabavu naučiti kako se ponašati prilikom kretanja u prometu. Prilikom radionice obrađuje se teoretski dio (crvenkapica u prometu, izrada i učenje značenja prometnih znakova……), a nakon toga se na poligonu na jednom modulu provodi praktični dio vježbi, pod budnim okom predavača.

Dragi organizatori rođendana, igraonice za djecu i roditelji, očekujemo Vaš poziv!
Na taj način i vi i vaša djeca postajete sigurniji u prometu. Budite i vi dio sustavne prevencije u kojoj samo zajedno možemo više, pozvao je sugrađane Denis Pavela iz Udruge Sigurnost u prometu.
26. travanj 2024 05:59