StoryEditorOCM
DubrovnikUPRAVNO VIJEĆE LUČKE UPRAVE DUBROVNIK

Raspisan natječaj za ravnatelja Lučke uprave

17. veljače 2017. - 12:55

Upravno vijeće Lučke uprave Dubrovnik raspisalo je natječaj za  izbor ravnatelja Lučke uprave Dubrovnik. Natječaj je upravo objavljen na web- stranici Narodnih novina, a prema njemu svi kandidati moraju ispunjavati uvjete visoke stručne spreme tehničkog, pravnog ili ekonomskog smjera, imati najmanje pet godina radnog iskustva na pomorsko- prometnim poslovima, te aktivno poznavati jedan svjetski jezik. Uz to, kandidati moraju predložiti najpovoljnija temeljna načela ustroja Lučke uprave Dubrovnik i predočiti osobnu viziju program rada za razdoblje od četiri godine na koje se ravnatelj i bira.

Prema Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama, uz suglasnost ministra mora, prometa i infrastrukture, na period od četiri godine ravnatelja imenuje Upravno vijeće Lučke uprave Dubrovnik. natjećčaj je objavljen i u dnevnom tisku a prijave kandidata s kompletnom dokumentacijom kojom dokazuju ispunjenje svih uvjeta primaju se u roku od 15 dana od objave natječaja u javnim glasilima.

Također, svi kandidati uz pisanu prijavu trebaju priložiti i životopis, domovnicu, preslik diplome, dokaz o potrebnom stažu na pomorsko- prometnim poslovima i uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak. Svi prilozi moraju biti u izvorniku ili valjano ovjereni a rezultat natječaja bit će poznat u roku od 30 dana od isteka roka za podnošenje prijava.

Naravno, svi će nezadovoljni kandidati imati i pravo ćžalbe na rješenje te se očekuje da bi najkasnije od početka svibnja Lučka uprava Dubrovnik trebala dobiti novog ravnatelja.

28. travanj 2024 15:04