StoryEditorOCM
DubrovnikTRAŽITE POSAO?

Raspisan natječaj za još jedno pročelničko mjesto u Dubrovniku. Evo još nekih zanimljivih otvorenih pozicija

Piše SR
31. listopada 2021. - 09:17

Grad Dubrovnik je u petak raspisao novi natječaj za pročelniku poziciju, ovaj put u Upravnom odjelu za poslove gradonačelnika. Uvjeti, oni pisani, su: magistar struke ili stručni specijalist pravne, politološke ili ekonomske struke, najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, položen državni stručni ispit, organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine potrebne za uspješno upravljanje upravnim tijelom, poznavanje rada na računalu i poznavanje jednog svjetskog jezika. Uvjet stručnog zvanja ispunjava i osoba koja je po ranijim propisima stekla visoku stručnu spremu odgovarajuće struke.

Rok za prijave je osam dana od objave javnog natječaja u Narodnim novinama. U javnost se već ranije plasirala informacija tko bi mogao preuzeti pročelničko mjesto, a oporba upozorila kako takve objave demotiviraju građane koji ispunjavaju uvjete da se javne na natječaj.

image
Gradska vijećnica
Božo Radić/cropix

U petak je objavljeno još nekoliko javnih natječaja za zanimljive pozicije u našoj županiji. I načelnica Općine Vela Luka traži pročelnika za opće i imovinsko-pravne poslove.

Upravno vijeće javne ustanove Muzeji i galerije Konavala raspisalo je natječaj za ravnatelja za iduće četiri godine, s obzirom da Antoniji Rusković Radonić istječe mandat. Tamo se traže sljedeći uvjeti: završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij, najmanje pet godina rada u muzeju ili najmanje deset godina rada u kulturi, znanosti ili obrazovanju, stručne, radne i organizacijske sposobnosti i položen vozački ispit kategorije B.

Opća bolnica Dubrovnik traži čak 58 radnika, od toga 27 na neodređeno i 31 na određeno vrijeme. Među ostalim, bolnica traži tri liječnika specijalista neurologije i 11 medicinskih sestara i tehničara na neodređeno vrijeme.

26. travanj 2024 23:19