StoryEditorOCM
DubrovnikNOVA TJEDNA PONUDA

Pronađi posao krojen po tvojoj mjeri!

Piše PROMO
24. travnja 2024. - 13:13

METRO Cash & Carry se ponosi time što je prvak neovisnog poslovanja, pomažući različitim vrstama tvrtki i obrta da napreduju, budu profitabilni i čine razliku u zajednici. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na radnom mjestu: Prodavač (m/ž). Riječ je o sezonskom poslu, a nude ti atraktivna primanja, mjesečne bonuse, dva slobodna dana u tjednu, strukturirano uvođenje u posao, ugodnu radnu okolinu i podršku kolega, popust za zaposlenike te osiguran smještaj. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 1. svibnja. 

Würth–Hrvatska d.o.o. je dio internacionalnog koncerna Würth sa sjedištem u Njemačkoj i vodeća je tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi prodajom širokog asortimana proizvoda primjenjivih u velikom broju tehničkih djelatnosti. U potrazi su za Prodavačem u veleprodajnim centrima (m/ž), prethodno radno iskustvo je poželjno, a novim kolegama nude stimulativna primanja, dodatne edukacije i mogućnost profesionalnog razvoja, ugodnu radnu atmosferu te rad od ponedjeljka do petka u jutarnjoj smjeni. Prijave primaju do 2. svibnja. 

U dinamičnom svijetu putovanja, Connecto Transfers se uvijek trudi biti korak ispred. Ako želiš biti dio uspješnog tima, pridruži im se na radnom mjestu: Vozač D kategorije (m/ž). Vozit ćeš klijente s minibusevima (20+1) i kombi vozilima (8+1) na privatnim transferima, transferima iz zračne luke i jednodnevnim izletima na području cijele obale. Zauzvrat ti nude iznadprosječna primanja, mogućnost napredovanja, internu obuku te zaposlenje u inozemstvu u zimskoj sezoni. Prijave primaju do 22. svibnja. 

Ljekarnička ustanova Ljekarne Prima Pharme, uz Mediku d.d. s kojom čine Grupu Medika, nezaobilazan su dio lanca zdravlja u Hrvatskoj. Trenutno su u potrazi za Magistrima farmacije (m/ž) diljem Hrvatske. Njihova ponuda uključuje stimulativna primanja, kontinuirane edukacije, plaćen sistematski pregled svake dvije godine, novčanu naknadu za topli obrok, program sportskih pogodnosti, bankarske pogodnosti te mogućnost migracije unutar Ustanove. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 9. svibnja. 

Inovacija ih pokreće i motivira. Potiču je i očekuju od svakog djelatnika. Cijene dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu. Oni su ORYX Rent a car, sastavni su dio Zubak Grupe, a trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Referent u poslovnici ORYX Rent a cara (m/ž). Brinut ćeš o potrebama, zahtjevima i zadovoljstvu klijenata stoga traže brižnu, pedantnu i pažljivu osobu, a nude ti strukturirano uvođenje u posao, subvencioniran topli obrok te motivirajuću i kolegijalnu radnu atmosferu. Prijave primaju do 29. travnja.

03. svibanj 2024 17:31