StoryEditorOCM
DubrovnikFOTO/VIDEO

Poslušajte skladbu koju je za Spomen sobu poginulih dubrovačkih branitelja skladao sin našeg glasovitog maestra. Nešto toplije odavno niste čuli

Piše G. B.
15. lipnja 2024. - 09:17

Dubrovački skladatelj, aranžer i producent sa zagrebačkom adresom Đelo Jusić Jr. na društvenim je mrežama iskazao zahvalnost što je baš njemu pripala čast skladati originalnu glazbu za Spomen sobu poginulim dubrovačkim braniteljima:

- Dao sam time doprinos uz Grad Dubrovnik i sjajnu ekipu koja je isto tako sjajno odradila svoj dio posla, te se i na taj način želimo još jednom pokloniti toj hrabroj mladosti koja je na najskuplji način - svojim životom - platila slobodu u kojoj danas uživamo - poručio je Jusić Jr. na temu Spomen sobe koju je u mjesec i po dana od otvaranja posjetilo više od 22 tisuće ljudi.

image

Đelo Jusić Jr. skladao je pjesmu za Spomen sobu poginulih dubrovačkih branitelja

Đelo Jusić, Jr./Facebook

- S obzirom da ne mogu sve tagirati, na jednoj od fotografija se nalazi popis cijele ekipe koja je odradila lavovski posao na obnovi/rekonstrukciji Spomen sobe poginulim dubrovačkim braniteljima. Kao još jednu zahvalu Paula i ja smo napravili video sa glazbom i fotografijama svih poginulih dubrovačkih branitelja - izvijestio je glazbenik i zahvalio Muzeju Domovinskog rata Dubrovnik na ustupljenim fotografijama za video.

 

15. lipanj 2024 09:29