StoryEditorOCM
DubrovnikDU MOTION

POSEBNA REGULACIJA Evo gdje se sve u nedjelju zatvara promet

Piše DV
29. travnja 2017. - 17:09

Središnji dio manifestacije Du motion: Runners' Days Dubrovnik održat će se sutra, u nedjelju 30. travnja, kada su na rasporedu dvije utrke: Međunarodni dubrovački polumaraton i humanitarna utrka 5K. U utrkama će sudjelovati više od tisuću i pol trkača iz Hrvatske i inozemstva, te će događaj pratiti posebna regulacija prometa.


Sukladno odluci Grada Dubrovnika i uz suglasnost PU dubrovačko-neretvanske, u nedjelju će  tijekom trajanja utrke Polumaratona i 5K na području Grada Dubrovnika od 9 do 13.30 sati vrijediti zabrana prometovanja za sva vozila na slijedećim prometnicama:

Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle,  Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.

Organizatori mole sugrađane da tijekom održavanja navedenih utrka poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te pozivaju na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni športski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju.

Za trajanja utrka, doći će i do promjene u prometovanju linija javnog gradskog prijevoza, a više se može o Du Motionu doznati na službenoj web stranici, te na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram.


 

25. travanj 2024 08:11