StoryEditorOCM

Ponovno nagrade učenicima Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik na natjecanju Match Race Split

Piše dv
30. studenog 2023. - 08:26

 

Natjecanje Match Race u organizaciji Regionalnog centra kompetentnosti Split održalo se u Splitu od 27.11. do 29.11. na kojem su se natjecali učenici turističkih i ugostiteljskih škola prema konceptu međusobnog dvoboja (match race).

Učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik natjecali su se u disciplinama: kuharstvo, koktel i predstavljanje destinacije.

U disciplini Predstavljanje destinacije učenice Žana Vukas i Noa Milun, koje su se natjecale u timovima s učenicama iz RCK Split, osvojile su prvo odnosno drugo mjesto uz mentorstvo profesorica Sandre Bender i Branke Gunjine. Zadatak učenicama bio je izrada promotivnog video materijala o Splitu kao destinacije održivog turizma te prezentacije makro trendova u suvremenom turizmu primjenjivih u Splitu. Rad učenica ocjenjivali su predstavnici turističke zajednice Splita. Naše učenice pokazale su zavidnu razinu timskog rada, snalažljivosti i znanja što su potvrdile i osvojene nagrade.

U ostalim disciplinama naši učenici osvojili su treća mjesta, Stijepo Antunica i Marko Marasović uz mentorstvo Luke Šimunovića i Valentina Vrdoljaka u disciplini Kokteli, Toni Repanić i Dominik Lalatović uz podršku mentora Mara Prizmića i Tonćija Vuleše u disciplini Kuharstvo.

Iskrene čestitke našim učenicima, mentorima i svim sudionicima ovog natjecanja!

03. svibanj 2024 15:20