StoryEditorOCM
DubrovnikZablistat će gradski balkoni i đardini

Pogledajte tko je sve danas prošetao do Pošte Lapad!

Piše PSD.
1. travnja 2017. - 20:36

I ove je subote Turistička zajednica grada Dubrovnika organizirala Sajam cvijeća i prigodnu prodaju sadnica. Nakon prošlotjednog sajma u gruškom parku Luja Šoletića, drugi je sajam organiziran na trgu ispred Pošte Lapad. 

Gužva na štandovima jamstvo je da će vrtovi, balkoni i okućnice Dubrovnika uskoro zablistati, uređeni i uredni, te postati ugodni oku svih sugrađana ali i naših gostiju.Uz ljepotu šarenih cvjetnica, na sajmu su ae mogli  nabaviti i sukulenti i začinsko bilje te biljke- trajnice. Jedna od najtraženijih sadnica bio je danas poznati Dubrovački koralj, jer je u đardinima i grastama brojnih sugrađana tijekom ove zime stradao od posljedica velike hladnoće i leda.

Sudionici prigodne prodaje su tvrtke Vrtlar Dubrovnik d.o.o.; CZR Josipovac iz Župe dubrovačke, OPG Simatović iz Župe dubrovačke, OPG Meštrić iz Bjelovara, OPG Valent iz Varaždina, OPG Mesarić iz Malog Bukoveca, Rasadnik Agrovrt iz Metkovića te OPG Bagić iz Kutine. Veliki odaziv sugrađana svakako je pokazatelj uspjeha ovosubotnjeg sajma te se valja nadati kako će dubrovačka TZ, u suradnji s gradskom upravom Dubrovnika, uskoro organizirati novi sajam.

09. svibanj 2024 03:36