StoryEditorOCM
Dubrovnikgradnja megalodona u Šipčinama

Počeli radovi kraj Karingtonke, pilaju se stabla, a auti još na parkingu: ‘Rekli su mi da će mi auto, ako ga ne maknem, razbiti!‘

Piše L.V.
5. prosinca 2023. - 14:01

Mehanizacija, radnici i pile bruje od jutros, kako je i najavljeno, na parkingu kraj zgrade Karingtonke u Šipčinama. Postavljat će se ankeri pod ulicu Andrije Hebranga, promet tom prometnicom teče usporeno zbog strojeva na spoju izlaza s parkinga i same ulice.

Neki su automobili, očito bez mogućnosti preseljenja drugdje, još uvijek na parkiralištu. Jednog od predstavnika stanara, Tomislava Demarina, jutros us nazvali i rekli da pomakne svoje auto, i da ga može premjestiti na donji dio parkinga u šumicu, na što on ne pristaje.

-Nisu se sa mnom ništa dogovorili, eto za druge ne znam. Znam da su se dogovarali sa stanarima druge zgrade, sa stradalnicima Domovinskog rata, da svoja auta premjeste na donji, nesređeni dio parkinga, a ja tu opciju neću, ne želim se micati. Rekli su mi da će mi auto, ako ga ne maknem, razbiti. Rekao sam da se ne mičem, pod cijenu da mi ga razbiju. Vidjet ćemo, ali ja s vragom tikve neću saditi" - rekao je Demarin.

No kako smo jutros snimili, na parkingu nije samo jedan automobil, nego njih poprilično, a hoće li tu i ostati vidjet ćemo. 

Stabla su se krenula pilati, radovi su počeli, a Demarin dodaje da im se gradonačelnik još nije obratio, ni pismeno ni usmeno.

27. travanj 2024 14:11