StoryEditorOCM
DubrovnikDODJELA PRIGODNIH PRIZNANJA U NAŠOJ POLICIJSKOJ UPRAVI

Ovo su najljubazniji vozači u prometu

Piše A.Ke.
24. svibnja 2024. - 13:20

U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj danas je upriličena dodjela zahvalnica i prigodnih poklona najljubaznijim vozačima u prometu, a ovogodišnji dobitnici su Barbara Ljevak, Marija Tošić, Pero Deranja i Herman Grčić.

Projekt „Dan ljubaznosti u prometu“ ova Policijska uprava provodi već sedmu godinu zaredom, a partneri u projektu su ove godine bili  Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika i Adriatic osiguranje.

Voditelj projekta, policijski službenik Postaje prometne policije Dubrovnik Denis Pavela je pojasnio način na koji se projekt provodi. Kroz duži vremenski period nadzire se poštivanje prometnih pravila među kojima se izabiru oni najbolji, odnosno oni vozači koji u svojoj dugogodišnjoj prometnoj praksi nisu imali evidentiran niti jedan prometni prekršaj niti nezgodu.

Ovogodišnjim dobitnicima priznanja čestitao je zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo koji je rekao da ovim pozitivnim primjerima želimo potaknuti ostale sudionike u prometu na poštivanje prometnih propisa i primjereno ponašanje u prometu, a sve kako bi u što većoj mjeri spriječili stradavanja u prometu.

Posebno se zahvalio suradnicima projekta koji svojom podrškom ovom,, ali i ostalim zajedničkim projektima, doprinose sigurnosti društva.

16. lipanj 2024 03:05