StoryEditorOCM
DubrovnikHUMANITARNOST NA DJELU

Osnovana udruga ‘Tata je tata‘: Ova naša ‘storija o dobru‘ se nastavlja dalje i konkretnije, najviše zahvaljujući vama koji nas podržavate sve ove godine

Piše Dv
5. prosinca 2022. - 09:39

Facebook-grupa "Tata je tata" postala je udruga građana.

- Zbog sve više naših akcija i upita za pomoć koje neprestano dobijamo sa svih strana županije ali i šire, ali i zbog lakšeg i transparentnijeg djelovanja, odlučili smo ovu našu humanitarnu priču administrativno ovjekovječiti osnivanjem udruge "Tata je Tata". Danas smo imali osnivačku skupštinu i ova ekipa kreće u nove izazove jače, više i bolje. Vaša nam je neprestana i bezrezervna podrška dala dodatni motiv da idemo na ovaj korak dalje, napisali su ‘Tate‘ na Facebook stranici te dodali:

- Već nas ovaj vikend očekuje velika tradicionalna humanitarna akcija za mnoge obitelji s dubrovačkog područja u teškom ekonomsko-socijalnom stanju, kojima želimo uljepšati Božić i prije Božića, kupnjom velikih obiteljskih spenzi, kao i poklona djeci u potrebi koje ćemo dostavljati po stanovima i kućama obitelji od Konavala, Dubrovnika pa sve do Korčule. Trajemo nekoliko godina, a ova naša "storija o dobru" se nastavlja dalje i konkretnije, najviše zahvaljujući vama, dragim prijateljima, donatorima i svima koji nas podržavate sve ove godine. Veliko vam hvala što ste dio ove naše priče koja nas je bez obzira na našu različitost, okupila pod ovaj zajednički stijeg "Tata", čiji je glavni cilj i misija djelovanja- širenje empatije i humanosti u našem Gradu i okolici, naveli su. 

06. svibanj 2024 14:26