StoryEditorOCM
DubrovnikODLIČNA PRILIKA

Optika Anda nudi kompletne dioptrijske naočale već od 69 eura – evo kako odabrati one koje će vam najbolje odgovarati

Piše PROMO
15. listopada 2024. - 11:40

Pronalazak savršenih dioptrijskih okvira ovisi o nizu faktora, a cijena također igra veliku, ponekad i presudnu ulogu. Optika Anda predstavila je Anda pakete u kojima nudi kompletne dioptrijske naočale već od 69 eura.

Anda paketi nude kompletne dioptrijske naočale različitih oblika, veličina i funkcionalnosti. U bogatoj ponudi nalaze se jednojakosne naočalne leće i dioptrijski okviri, kompletne dioptrijske naočale za djecu, kao i progresivne naočale, a sve po iznimno pristupačnim cijenama. U poslovnicama Optike Anda diljem Hrvatske, stručnjaci su tu da vam pomognu pronaći naočale koje nisu samo funkcionalne, već i stilski usklađene s vašim izgledom.

Za one koji nisu sigurni koji bi im okviri najbolje pristajali, donosimo nekoliko savjeta koji će olakšati odabir.

image

Optika Anda novi asortiman

Optika Anda/

KAKO ODABRATI MODEL KOJI ĆE VAM NAJBOLJE STAJATI?

Ako imate okruglo lice, birajte kutne i četvrtaste okvire iz Anda Paketa koji će vizualno izdužiti lice i dodati definiciju. Oštri rubovi i geometrijski oblici stvaraju dobar kontrast s mekim linijama lica. Osobe s ovalnim licem imaju najviše sreće jer im pristaje gotovo svaki stil okvira. Oversized okviri ili okviri s detaljima na gornjem dijelu mogu dodatno naglasiti vaše proporcije.

image
Optika Anda/

Za srcoliki oblik lica, koji ima šire čelo i užu bradu, stručnjaci iz Optike Anda preporučuju lagane i tanke okvire kako bi se postigla ravnoteža. Okviri s niskim mostom također su dobar izbor jer smanjuju širinu gornjeg dijela lica. S druge strane, za četvrtasto lice, koje karakteriziraju izražene čeljusti, najbolji su zaobljeni ili ovalni okviri koji omekšavaju oštre linije lica. Ovi okviri stvaraju ravnotežu između lica i naočala te daju suptilniji izgled.

image
Optika Anda/

 

KOMPLETNE DIOPTRIJSKE NAOČALE OD 69 EURA

Bez obzira jeste li klasičan tip ili tražite naočale za odvažne modne kombinacije, tim stručnjaka u Optici Anda pomoći će vam da pronađete kompletne naočale već od 69 eura. Osigurajte sebi spoj stila i zaštite vida uz Anda Pakete dioptrijskih naočala, dostupnih u Optika Anda poslovnicama diljem Hrvatske.

16. listopad 2024 09:27