StoryEditorOCM
DubrovnikPREDIVNA MLADOST

Okupili se fizioterapeuti: maturanti Medicinske škole s razrednicom obilježili kraj školske godine, bile su to četiri uzbudljive godine srednjoškolskog obrazovanja

Piše Dv
8. srpnja 2023. - 23:21

Maturanti Medicinske škole odlučili su sa svojom razrednicom, profesoricom strukovnih predmeta i doktoricom Lanom Ferizović-Karađole obilježiti kraj školske godine i srednjoškolskog obrazovanja. Umjesto klasične maturalne zabave, učenici 4a razreda, smjer fizioterapeuti, odlučili su se za neformalnu večeru, a ne sumnjamo kako je druženje bilo daleko opuštenije nego što to biva na maturalnim zabavama. Pridružio im se i profesor strukovnih predmeta i doktor Šime Karađole.

Svakako, učenici su dobili priliku da još jednom vrate neke uspomene, da se prisjete srednjoškolskih dana, anegdota, smiješnih situacija, da jedno drugom otkriju što dalje namjeravaju, što (ne)će upisati... Neke od njih će životni putevi sigurno opet spojiti na ovaj ili onaj način... Možemo im samo poželjeti sve najbolje u životu i da se bar svakih 5 godina okupe na istom mjestu: zdravi, veseli, uspješni - i naravno - s razrednicom!

03. svibanj 2024 14:10