StoryEditorOCM
Dubrovnik‘PRETOVARNA ZONA‘ USRED GRADA

Ogorčena čitateljica poručuje: ‘Između dvije najpoznatije znamenitosti - skladište! Hrana i piće stoje satima na suncu, a izmoreni i znojni radnici nemaju ni kapi hlada! Kao da smo u Bangladešu!

Piše dv
24. kolovoza 2022. - 11:38

Ovo je sramota! - poručuje naša čitateljica ustupivši nam fotografiju na kojoj je ovjekovječila situaciju koja je već neko vrijeme prisuta unutar zidina. Naime, tako izgleda opskrba povijesne jezgre grada koja je, po svemu sudeći dok se ne riješi pitanje koncesionara u pretovarnoj zoni na Pločama, a natječaj je najavljen za jesen, 'preselila' unutar zidina odnosno između Katedrale i Kneževa dvora.

- Između dvije najpoznatije dubrovačke znamenitosti, skladište... hrana i piće stoje satima na suncu, a radnici su izmoreni i mokri do gole kože jer nemaju kapi hlada! Pa gdje je moral ovdje?? Stvarno sramota za naš Grad...kao da smo u Bangladešu!!! - poručuje čitateljica.

Slike prehrambenih artikala na gomili koje se tope na visokim temperaturama jer, realno, u kratkom vremenu dostavljačima nije moguće dopremiti ih do objekata, fotografije Straduna u ranim jutarnjim satima koji, u prometnom smislu, više nalikuje na Vukovarsku nego najljepšu dubrovačku šetnicu, u posljednje vrijeme ne nedostaje. Ovo je tek jedna u nizu i još jedan pokazatelj da se po tom pitanju ništa znakovito ne poduzima. 

28. travanj 2024 01:10