StoryEditorOCM
Dubrovnikled ekrani i ozvučenje

Određeni punktovi za praćenje dočeka Nove godine: Čolin koncert možete pratiti na četiri lokacije u povijesnoj jezgri

Piše DV
30. prosinca 2023. - 12:30

Zbog očekivanog dolaska većeg broja posjetitelja na organizirani doček Nove godine na Stradunu, za praćenje programa uz glavnu zvijezdu Zdravka Čolića na širem području povijesne jezgre biti uspostavljena četiri dodatna punkta s LED ekranima i ozvučenjem te će se na taj način omogućiti praćenje programa sa Straduna i na drugim lokacijama.

 

Lokacije na kojima će se postaviti LED ekrani su Pile (Brsalje), Trg oružja u ulici Vrata od Ploča, Gundulićeva poljana i Ulica Pred Dvorom ispred Katedrale.

 

Ponovno podsjećamo da će promet oko povijesne jezgre biti zatvoren od 19 sati na dan 31. prosinca do 4 sata ujutro na dan 1. siječnja za sva vozila osim žurnih službi, auto taksi vozila i vozila stanara koji žive na navedenom području.

 

Svim posjetiteljima koji svoj dolazak u Dubrovnik planiraju automobilima na raspolaganju je više parkirališta na kojima mogu ostaviti svoja vozila te za dolazak na područje povijesne jezgre koristiti besplatni javni gradski prijevoz:

 

-    Parkiralište u Luci Gruž s 208 parkirališnih mjesta

-    Parkiralište „Radeljević“ na Obali Stjepana Radića s 200 mjesta

-    Parkiralište „Remiza“ u Vukovarskoj ulici s 314 mjesta

-    Parkiralište u Ulici Vladimira Nazora (ispod raskrižja Ilijina glavica) sa 127 mjesta

-    Javna Garaža u Zagrebačkoj ulici s 308 mjesta

 

Kao i za trajanja Dubrovačkog zimskog festivala promet autobusima javnog gradskog prijevoza bit će besplatan uz uvođenje dodatnih polazaka na relaciji Luka Gruž – Pile. Javni gradski prijevoz odvijat će se preko Boninova.

 

Interventni zdravstveni timovi nalazit će se u Ulici svetog Dominika (uz uredske prostore Komunalnog redarstva Grada Dubrovnika) te na Pilama, dok će vozila hitne pomoći po potrebi ulaziti u Grad.

04. svibanj 2024 00:44