StoryEditorOCM
DubrovnikSANACIJA ULICE PETRA KREŠIMIRA IV

Od ponedjeljka posebni režim prometa

Piše Ahmet Kalajdžić Foto: Ahmet Kalajdžić
5. siječnja 2018. - 13:12

Iz gradske uprave obavještavaju javnost kako se zbog izvođenja radova na sanaciji asfaltnog kolnika Ulice Petra Krešimira IV. i to od spoja sa ulicom Put od Bosanke nadalje u smjeru Viktorije, već od ponedjeljka 8. siječnja u 8 sati uvodi privremena regulacija prometa.

Ovisno o dinamici radova, tijekom njihova izvođenja, na pojedinim segmentima Ulice Petra Krešimira IV. vrijedit će zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila, zbog čega će se postaviti i odgovarajuća privremena prometna signalizacija.

Potpuna zabrana prometa vrijedit će za teretna vozila nosivosti veće od 7,5 tona a iz gradske uprave mole sve sudionike u prometu da se prilagode toj privremenoj regulaciji prometa kao i za razumijevanje i strpljenje ako se dogode povremeni zastoji prometa koje će izvođači nastojati izbjeći u najvećoj mogućoj mjeri.

Doznajemo kako će u slučaju potrebe zatvaranja za promet određene dionice navedene ulice, što se prvenstveno odnosi na dio od Turističko- ugostiteljske škole pa do okretišta Viktorija, Grad Dubrovnik putem Upravnog odjela za promet izdati posebnu obavijest s naznačenim načinom prometovanja od i prema naselju Zlatni potok.

27. travanj 2024 08:15