StoryEditorOCM
DubrovnikGRUŽANI, POZOR

Od ponedjeljka počinje voziti ‘Neboderko‘, bacite oko na vozni red

Piše dv
1. ožujka 2024. - 14:02

Provodeći projekt participativnog budžetiranja Grad Dubrovnik je u suradnji s Gradskim kotarom Gruž uspješno realizirao projekt „Neboderko“, kojim je povećana autobusna povezanost dijela Gruža.

 

Kako bi stanovnicima nebodera u Gružu omogućio bolju povezanost s poslovnim centrom grada, Libertas Dubrovnik u projektu „Neboderko“ od ponedjeljka, 4. ožujka obavljat će prijevoz sljedećom trasom: Robna kuća Srđ - Kružni tok- Ulica Andrije Hebranga- Ulica generala Janka Bobetka-Od Gaja 70.

„Neboderko“ će od ponedjeljka voziti prema probnom režimu prometovanja, a prijedloge i sugestije građana korisnika navedene usluge Libertas Dubrovnik primat će pozivom na 020 441 – 334 ili putem elektroničke pošte libertas@libertasdubrovnik.com.

Podsjetimo, prije pokretanja ovog projekta, provedeni su radovi sanacije asfalta dijela ceste ulice Od Gaja ukupne površine 3000 metara četvornih i to na potezu od križanja s Ulicom generala Janka Bobetka do križanja s Ulicom padre Perice, a kojom je Grad Dubrovnik osigurao lakše i sigurnije kretanje do nebodera u Gružu.

28. travanj 2024 00:46