StoryEditorOCM
DubrovnikPROGRAM ‘BAŠ BAŠTINA‘ i dječji advent

Od kolende, pjevanja i veselja do Batmana i Peppe Pig: djeco dođite u Kabogu i Lazarete!

Piše DV
8. prosinca 2023. - 10:25

U okviru 10. Dubrovačkog zimskog festivala u dijelu dječjeg adventskog programa nazvanog ‘Baš Baština‘ Dubrovačka baština ovog petka 08. prosinca u Ljetnikovcu Bunić-Kaboga, a u suradnji s Dječjim zborom Dubrovnik, organizira radionicu ‘Velika baština u malim srcima‘.

Uz priče o predbožićnim i božićnim običajima, te uz učenje i pjevanje kolendi i božićnih pjesama polaznici radionice će naučiti kako je nekada bilo u vrijeme adventa u Dubrovniku i okolici.

Riječ je o ovogodišnjoj prvoj adventskoj radionici ‘Božića u Kabogi‘ koja će se održati ovog petka u 16:00 sati uz voditeljice radionice Sanju Dražić i Paolu Dražić Zekić.

Program ‘Baš Baština‘ nastavlja se već 09. prosinca u Lazaretima, lađa V, od 16:30 dolaskom maskota Peppa Pig i Batmana, uz mađioničarski show prošlogodišnjeg pobjednika Super talenta Magic Leona od 17:00 sati.

U nedjelju 10. prosinca od 16:30 u Lazaretima, lađa V, održat će se predstava ‘Djevojčica crvene kapice‘. Nakon predstave sve će biti spremno za popcorn party uz pripreme za film ‘Mavka čuvarica šume‘ sinkorinizran na hrvatski jezik.

U lađi IV, te na taraci u Lazaretima za roditelje, bake, djedove, obitelj i prijatelje prigodno je otvoren i blagdanski kafić.

27. travanj 2024 04:29