StoryEditorOCM
DubrovnikEMOTIVNI POST

Obitelj preminulog Mladena Beša zahvalila svima na potpori: Požurio je svojoj ‘ghetanskoj‘ braći gorika, bi‘ će slavuj Davor im pjeva akapelu pod palicom maestra Đela‘

Piše dv
1. prosinca 2021. - 11:07

U Facebook-grupi Rekla-kazala dubrovačke kronike objavljen je emotivni post članova obitelji nedavno preminulog dobrog duha Grada, Mladena Beša. 

- Duboko ganuti pažnjom i iskrenim suosjećanjem u trenucima boli koja nas je zadesila iznenadnim gubitkom našeg voljenog oca, nona, brata, dunda Mladena, izražavamo ovim putem našu zahvalnost mnogobrojnoj rodbini, susjedima i prijateljima, znanim neznanim, svima ljudima dobre volje koji su nam pismeno ili usmeno uputili izraze sućuti i utjehe, a posebno hvala onima koji su u ova luda i teška vremena od korone imali hrabrost doći na Mladenov funeral kao njegovi 'ghetani' nositi ga do vječnog doma uz pjesmu "My Way" i "Trag u beskraju" i samim prisustvom i vijencima okitili njegovo posljednje počivalište... Čeljade koje je najbolje poznavalo mog jedinog i dobrog brata sam ja. Sa sigurnošću vjerujem da se odozgora onim svojim zaraznim predivnim osmijehom smiješio i gledao ljude na njegovom funeralu. Požurio je svojoj ghetanskoj braći gorika Cicu Ceji Buli, a bi' će slavuj Davor im pjeva akapelu pod palicom maestra Đela, a u publici svi oni naši direturi od grada Mestar Čikato, naša Dube, gospar Miše, Janko Milo itd., itd. Naši posljednji mohikanci koji su sada na nekom boljem mjestu u nekoj drugoj dimenziji gdje nema mržnje, pakosti i delozije.

Posebno hvala Udruzi nazbilj, Srđanu Keri, Nikši Rudeli Suaru, Krešu Damir Hodžiću, Nikoli Nikicu, Franu Cetiniću itd... ako sam koga izostavio, nek mi ne uzme za zlo. Oni njegovi prijatelji (govorim oni jer moj brat je malo njih pustio u svoj život, zaista malo, ali oni odabrani su uvijek bili uz Mladena za života, u zdravlju i bolesti, u tuzi i veselju... Hvala vam dobri ljudi iz srca i duše kupili ste me već davno prije ovoga svega za cijeli život, stoji u objavi.

Mladen Beš preminuo je 28., a posljednji ispraćaj na Boninovu bio je 30. studenog. 

05. svibanj 2024 15:48